Justin Bieber rysän päältä kiinni – juopotteli alaikäisenä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teinitähti Justin Bieber on uransa huipulla jo 19-vuotiaana, mikä voi ottaa päähän läpimurtoaan odottelevia kolmekymppisiä musiikin harrastajia. Taannoin eräs mies halusi muistuttaa kanadalaista tähteä ja leikkautti kasvonsa Bieber-kopioksi huonoin tuloksin.

Bieber on usein otsikoissa – ja joskus myös aiheetta. Viime aikoina poppari on kuitenkin itse antanut aihetta uutisointiin, koska ei kykene noudattamaan lakia. Justin on oluen ystävä ja nautiskeli viimeksi mallasjuomaa Houstonissa, Teksasissa sijaitsevassa Nox-baarissa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Hän oli kuitenkin alaikäinen, sillä alkoholia voi lain mukaan juoda 21 vuotiaana. Yökerhon väki ilmoitti TMZ-lehdelle, ettei kukaan tarjoillut Bieberille olutta. Jostain Dos Equis -pullo kuitenkin löysi tiensä nuorukaisen käteen. Tähti kouri samalla reissulla vielä stripparia.

– Hän koski persettäni – melkein pyörryin, kommentoi eräs strippareista Twitterissä.

Bieber on viime aikoina aiheuttanut hämminkiä mediassa, kun toimittajat ovat verranneet tähden muuttunutta olemusta 13-vuotiaaseen siloposki-Bieberiin. Justin on nimittäin paitsi kokenut normaalin murrosiän, myös pumpannut itsensä salilla melkoiseen äijäkuntoon. Tähden vartalossa ei ole montaakaan ylimääräistä senttiä.