Kolme leijonanpentua telmii videolla pesässään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että kaikkien eläinten pennut ja poikaset ovat suloisia, mutta moni myöntää, että kissapetojen jälkikasvu on siitä hellyttävimmästä päästä. Kerroimme äskettäin leijonanpennusta, jonka karjumisyritykset eivät menneet aivan nappiin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Oregonin eläintarha on julkaissut videon viisiviikkoisista leijonapienokaisistaan YouTubessa. Pienet tassusankarit ovat vielä toistaiseksi ilman nimiä, ja eläintarha onkin järjestänyt nettisivuillaan äänestyksen, jossa ihmiset saavat vaikuttaa pentujen nimiin.

Tällä hetkellä pentukolmikon jäsenet kulkevat nimellä Pentu 7, Pentu 8 ja Pentu 9. Videolla suloisesti tuhnuttaville poikasille on ehdotettu nimeksi Afrikan eri paikkojen nimiä tai swahilin kielisiä sanoja, kuten Jelania, joka tarkoittaa voimakasta ja kaikkivoipaa.