Mies hyökkäsi Predator-katutaiteilijan kimppuun – poliisi tutkii nettivideota

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmiset tekevät joskus typeryyksiä huvin vuoksi – varsinkin jos kamera on kuvaamassa. Huomiohakuisuutta voi lievittää YouTube-videoilla omista törkytempuista. Nyt verkossa on aiheuttanut hämmennystä eräs brittimiehen kuvaama video.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään mies, jota kuvataan hetkeä ennen ilkityötä. Mies nähdään kävelemässä kadulla, kunnes hän juoksee ja yllättäen tönäisee korokkeen päällä seisovan Predator-pukuisen katutaiteilijan maahan.

Taitelija putoaa pienen tytön ja tämän vanhempien päälle pelästyttäen heidät. Tilanne sattui Birminghamissa viime viikonloppuna. West Midlandsin poliisi yrittää parhaillaan selvittää kiusantekijän henkilöllisyyttä, uutisoi Daily Mirror -lehti.