Mies hyökkäsi Predator-katutaiteilijan kimppuun – poliisi tutkii nettivideota

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmiset tekevät joskus typeryyksiä huvin vuoksi – varsinkin jos kamera on kuvaamassa. Huomiohakuisuutta voi lievittää YouTube-videoilla omista törkytempuista. Nyt verkossa on aiheuttanut hämmennystä eräs brittimiehen kuvaama video.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla nähdään mies, jota kuvataan hetkeä ennen ilkityötä. Mies nähdään kävelemässä kadulla, kunnes hän juoksee ja yllättäen tönäisee korokkeen päällä seisovan Predator-pukuisen katutaiteilijan maahan.

Taitelija putoaa pienen tytön ja tämän vanhempien päälle pelästyttäen heidät. Tilanne sattui Birminghamissa viime viikonloppuna. West Midlandsin poliisi yrittää parhaillaan selvittää kiusantekijän henkilöllisyyttä, uutisoi Daily Mirror -lehti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat