Naismalli ryhtyi miesmalliksi – tässä upeat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksuaalisen tasa-arvon aikana monet pitäytyvät jaottelemasta ihmisiä miehiin ja naisiin, ja monet kuuluvatkin jonnekin näiden kahden sukupuolen väliin. Nyt eräs naismalli on kuitenkin tehnyt jotain odottamatonta, sillä hän päätti ryhtyä miesmalliksi.

Mallikaunotar Elliott Sailors on lapsesta saakka halunnut näyttää pojalta, mutta asia iski häntä todella vasta aikuisiällä. Näyttävä kaunotar oli tehnyt mallintöitä jo pidemmän aikaa, kun hän sai päähänsä tehdä jotain odottamatonta. Hän ryhtyi poseeraamaan miehenä.

31-vuotias Sailors kysyi mielipidettä myös aviomieheltään, näyttelijä Adam Sailorsilta, joka piti ideaa hyvänä. Niinpä kaunotar vaihtoi naiselliset vaatteet miesten vaatteisiin, leikkasi hiuksensa ja ryhtyi peittämään rintojaan. Elliottin mukaan homomiehet tulevat usein iskemään häntä ja yllättyvät kuullessaan, että kyseessä onkin nainen. Sukupuolen vaihtaminen tai korjaaminen leikkauksella ei ole kuitenkaan suunnitelmissa.