Lily Aldridge ja Lindsay Ellingson säväyttivät sporttisina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikaartin kuumimpia tulokkaita lienee tänä vuonna Victoria’s Secretin 26-vuotias mallikaunotar Lily Aldridge. Kings of Leon -yhtyeen Caleb Followillin kanssa naimisissa oleva Aldridge synnytti taannoin esikoisensa, mutta sitä ei fitness-mallikaunottaresta huomaa.

Nyt Lily Aldridge on kuvattu esittelemässä Victoria’s Secretin uusia sporttiliivejä yhdessä mallikollegansa Lindsay Ellingsonin kanssa. Timmissä kunnossa olevat kaunottaret kävisivät suoraan esimerkiksi fitness-malleista.

Lily Aldridge on amerikkalainen mallikaunotar, joka tuli vuonna 2010 kertaheitolla tunnetuksi Victoria’s Secretin mallina. Hänen malliuransa sai tosin vauhtia jo vuonna 2003, kun Lily poseerasi Vogue-lehden espanjankielisen version ja muutaman muun lehden kannessa. Myös Lilyn pikkusisko Ruby Aldridge työskentelee mallina.