104 naisen rintoja kourineille uskomaton takaisku

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin kaveruksista, jotka päättivät kokeilla, saisivatko he pärisyttää huuliaan naisten rintojen välissä hyvän nimissä. He lupasivat lahjoittaa jokaisesta onnistuneesta pärinästä kaksikymmentä dollaria naisten rintasyöpäjärjestölle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pojat saivat kasaan suuren summan rahaa ja he lahjoittivat naisten rintasyöpää tukevalle järjestölle yhteensä 7.000 dollaria. Valitettavasti pieni vihaajien ryhmä valitti tilanteesta. He olivat loukkaantuneita, että kaverukset kehtasivat työntää päänsä naisten rintojen väliin. Se oli valittajien mielestä epäkorrektia.

Nyt lahjoituskohteena ollut järjestö on palauttanut rahat kaveruksille. Pojat ovat äimistyneitä siitä, että pieni pikkusielusten ryhmä on omalla toiminnallaan estänyt huumorimielessä toteutetun, mutta ilmeisen tuottoisan projektin. Pojat pyytävät nyt tuoreella YouTube-videolla katsojia ehdottamaan uusia kohteita, jolle raha voitaisiin lahjoittaa.