Selena Gomez ei tahdo aiheuttaa pahennusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalaiset teini-idolit muuttavat usein jossain vaiheessa tyyliään koko perheen Disney-tähdistä rouhean seksikkäiksi esiintyjiksi. Vaikka Miley Cyrus on sortunut imagomuutoksessaan lähes mauttomuuteen, on joissakin teinitähdissä vielä toivoa.

Selena Gomez on aiemmin sanonut haaveilevansa pahan tytön roolista. Silti hän tuntee olevansa vasta matkalla aikuisuuteen. Vaikka hänen Stars Dance -maailmankiertueen lavaolemusta on sanottu rohkeaksi, kertoo neitokainen saavansa päivittäin moitteita liian kiltin tytön imagostaan.

– Joka päivä joku sanoo, etten ole tarpeeksi seksikäs tai cool. He kannustavat minua tekemään sitä sun tätä. En usko, että minulla olisi silloin näitä kaikkia ihmisiä ympärilläni. Katsokaa nyt, tämä huone on täynnä rakkautta, Selena hihkui loppuunmyydyssä konsertissaan Connecticutin Uncasvillessä.

Lisäksi hän arvostaa luomaansa luottamusta niin faneihinsa kuin heidän vanhempiinsa. Hän muun muassa kertoi People.comille, että hän ei usko vielä muuttuneensa teinitähdestä aikuiseksi. Selena Gomez nousi ihmisten tietoisuuteen näyttelijänä, kun hän aloitti uransa seitsemänvuotiaana yhdessä Demi Lovaton kanssa. Hän on nyt 21-vuotias.