Sini Sabotage muhkealle kiertueelle – tässä keikkapaikat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sini Sabotagen pitkittyneen sairastelun seurauksena hänen keikkojaan jouduttiin taannoin siirtämään myöhempään ajankohtaan. Levikset repee –hitistä tunnettu Sini on nyt viimein lähdössä tien päälle marraskuussa toteutuvan klubikiertueen merkeissä.

Idols-ohjelman tuomaristossa parhaillaan televisiossa nähtävä Sini sairastui heinäkuussa angiinaan, jonka jälkitautina hänen äänihuulensa tulehtuivat. Nyt sairausloma on kuitenkin takana ja fanijoukot pääsevät ihailemaan Siniä ilmielävänä esiintymislavalla seitsemässä kaupungissa. Stara on mukana kiertueella, jossa kuullaan myös Sinin uutta materiaalia.

Pe 08.11 Lappeenranta, Ilona

Ti 12.11 Kuopio, Ilona

Pe 22.11 Rauma, Panama Joe

Ke 27.11 Joensuu, Ilona

Pe 29.11 Seinäjoki, Ilona

La 30.11 Jyväskylä, Escape

Pe 13.12 Tampere, Fat Lady

Sini Sabotage on työstänyt tulevaa debyyttialbumiaan yhdessä tuottaja DJ PP:n kanssa. Useita viikkoja listaykkösenä ollut Levikset repee –kappale on DJ PP:n ja Jaakko Salovaaran käsialaa. Sini Sabotage on JVG:n perustaman PME Recordsin artisti.