Syyllisemmän näköisiä koiria saa hakea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmikkieläimet tietävät yleensä, koska ne ovat tehneet pahaa. Syyllisen koiran tunnistaa helposti esimerkiksi sen ulkonäöstä, sillä koiran ilme on häpeilevä ja se saattaa jopa luimistella talon nurkissa peloissaan. Nyt pahoja tehneet koirat pääsivät uusimman videon tähdiksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kerroimme äskettäin videokoosteesta, jossa ihmisen paras kaveri on tehnyt ainakin käyttäytymisestään päätelleen jotain pahaa. Nyt videoon on julkaistu kakkososa. Kooste on vähintään yhtä osuva kuin edeltäjänsä, sillä osa koirista heittäytyy jopa yltiösuloisiksi omistajan sydämen sulattaakseen.

Kun koiranomistajat kysyvät hauvoiltaan, mitä ne ovat oikein tehneet, käyttäytyy nelijalkainen karvaturri kuin maailman suurimman morkkiksen vallassa oleva olento. Samanlaista käyttäytymistä on toisinaan voinut havaita joissakin kodeissa aviomiehen yön yli kestäneen bailureissun jälkeen.