700-kiloinen krokotiili heräsi talviunilta – näin sitä ruokitaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurimpien nykyään elävien matelijoiden joukkoon lukeutuvia krokotiileja tavataan luonnossa muun muassa Afrikassa, Australiassa, Amerikassa ja Aasiassa. Yksi Australian Wild Life Syndey Zoo -eläintarhan vetonauloista on jättiläismäinen George-krokotiili.

Yli viisi metriä pitkä George on hiljattain herännyt kolme kuukautta kestäneiltä talviuniltaan. Nyt julkaistussa kuvamateriaalissa nähdään, kuinka 700 kiloa painavaa petoa ruokitaan. Eläintarhan työntekijä tarjoaa eläimelle kepin päässä olevan kokonaisen kanan, jonka George hotkaisee jättiläismäiseen kitaansa.

Krokotiilit kasvavat yleensä noin viisimetriksi ja 450 kilon painoisiksi. Luonnossa on kuitenkin tavattu jopa seitsemän metrin pituisia yksilöitä, joiden paino lähentelee tuhatta kiloa.