Aisleyne Horgan-Wallacen bileasu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen glamour-malli Aisleyne Horgan-Wallace nousi pari vuotta sitten kohuotsikoihin vilauttelunsa vuoksi. Julkisuuteen kaunotar nousi kuitenkin alunperin mallintöidensä lisäksi Big Brother -ohjelman myötä. Hän oli mukana realitykilpailussa vuonna 2006.

Nyt 34-vuotias brittitähti on jälleen tarjonnut silmänruokaa kameroille, tällä kertaa Lontoossa järjestetyssä It’s a Lot -elokuvan ensi-illassa. Aisleyne Horgan-Wallace saapui paikalle läpikuultavassa valkoisessa paidassa, jonka kaula-aukko oli erittäin antoisa.

Englantilainen Aisleyne Horgan-Wallace tunnetaan Britanniassa lähinnä Big Brother -kilpailijana ja mallina. Neitokaista pyydettiin elokuussa 2010 mukaan Ultimate Big Brotheriin, mutta hän kieltäytyi kunniasta. Aisleyne on toiminut urallaan myös televisiojuontajana ja muotisuunnittelijana. Hän seurusteli aiemmin jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa.