Aisleyne Horgan-Wallacen bileasu ei liikoja peittänyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen glamour-malli Aisleyne Horgan-Wallace nousi pari vuotta sitten kohuotsikoihin vilauttelunsa vuoksi. Julkisuuteen kaunotar nousi kuitenkin alunperin mallintöidensä lisäksi Big Brother -ohjelman myötä. Hän oli mukana realitykilpailussa vuonna 2006.

Nyt 34-vuotias brittitähti on jälleen tarjonnut silmänruokaa kameroille, tällä kertaa Lontoossa järjestetyssä It’s a Lot -elokuvan ensi-illassa. Aisleyne Horgan-Wallace saapui paikalle läpikuultavassa valkoisessa paidassa, jonka kaula-aukko oli erittäin antoisa.

Englantilainen Aisleyne Horgan-Wallace tunnetaan Britanniassa lähinnä Big Brother -kilpailijana ja mallina. Neitokaista pyydettiin elokuussa 2010 mukaan Ultimate Big Brotheriin, mutta hän kieltäytyi kunniasta. Aisleyne on toiminut urallaan myös televisiojuontajana ja muotisuunnittelijana. Hän seurusteli aiemmin jalkapalloilija Jermain Defoen kanssa.

Uusimmat