Kuukautisille omistettu parodialaulu verkkoon – vain naiset voivat ymmärtää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Se tuntuu siltä kuin joku vetäisi munasarjoja samaan aikaan navan, suun ja alapään kautta ulos. Sen lisäksi, että viiltävä kipu säteilee alaselästä nivusiin, aiheuttaa se toisinaan jopa sähköshokkimaisia sykähdyksiä alavatsan alueella.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eikä se riitä, sillä tämä kaikki ihanuus höystetään ilmapallomaisella turvotuksella ja infernaalisella kiukulla. Kylmä, kuuma, kylmä, kuuma. Kuukautisten aikana naisen mieliala ja kehon lämpötila saattavat vaihdella ankarasti samaan aikaan kun joka paikkaa kolottaa ja suurinpana intohimona olisi suklaakuorrutteisen vaahtokarkkivuoren tai tönkkösuolatun kinkkukasan ahmiminen.

Nyt Lena D -niminen artisti lohduttaa kaikkia naisia kuukautisia neutralisoivalla kappaleellaan. Kaunisääninen neitokainen on tehnyt poppikappaleen, jossa kevyen alun jälkeen alkaa teiniesittäjien musiikkiin sopiva rallatus: ”It’s my period, it’s my period”, eli hän toitottaa tohkeissaan koko maailmalle, että hänellä on kuukautiset. Jos kappaleen kuuntelijalla on oikeasti kuukautiset, saattaa tämä rallatus saada ohimosuonen entistäkin enemmän sykkimään. Korvamadosta se ainakin käy.