Paris Hilton jakoi netissä alusvaatekuviaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hotellisuvun perijätär Paris Hilton on luonut uraa esimerkiksi realitytähtenä, bisnesnaisena, laulajana ja tiskijukkana. Miljoonaomaisuudesta nauttiva neitokainen valmistautuu parhaillaan toisen albuminsa julkaisuun. Hiltonin Good Time -musiikkivideo julkaistiin 8. lokakuuta.

Nyt 32-vuotias perijätär on jälleen jakanut faneilleen kuvamateriaalia itsestään vähissä vaatteissa. Paris Hilton lisäsi Instagram-tililleen sensuellin kuvan, jossa hän poseeraa mustissa alusvaatteissa. Tähti jakoi myös vanhemman otoksen, jossa hän esiintyy burleski-henkisessä asusteessa Pussycat Dollsin vierailevana tähtenä Las Vegasissa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Paris Hilton allekirjoitti tannoin sopimuksen, jonka myötä hän jatkaa ensi vuonna menestyksekästä DJ-uraansa Ibizalla. Suomalaissukuisen mallipoika River Vilperin kanssa seurusteleva blondi kaunotar nähtiin viime kesän aikana lomailemassa ympäri maailmaa.