Asiakas pitänyt paidattomien miesten kuvista – sytytti baarin palamaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rötöksiin syyllistyneet kansalaiset antavat teoilleen toisinaan mitä hölmömpiä motivaatioita. Yhdysvaltalain Phoenixissa asuva nuori aiheutti mittavia vahinkoja paikalliselle baarille, ja syytti teostaan ravintolan ulkopuolella olleita julisteita.

AZ Family -lehden mukaan 19-vuotias James Alfredo Valenzuela sytytti 15. lokakuuta paikallisen alkoholiravintolan tuleen. Jäätyään kiinni Valenzuela kertoi motiivikseen sen, ettei hän pitänyt baarin ulkoseinällä olevista julisteista. Julisteissa oli nimittäin paidattomien miesten kuvia.

James Alfredo Valezuelan teko päätyi valvontakameran nauhalle. Tuhopoltosta syytettävä mies pidätettiin maanantaina. Baarin vieressä olevan autokorjaamon omistaja onnistui taltuttamaan tulipalon, mutta se oli ehtinyt aiheuttaa jo 2.000 dollarin, eli noin 1.450 euron arvosta vahinkoa.