Gabrielle Union bikineissä – uskoisitko yli 40-vuotiaaksi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Gabrielle Union on nähty valkokankaalla useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Tähti on luonut Yhdysvalloissa uraa jo 1990-luvulta lähtien, ja nousi suuren yleisön tietoisuuteen cheerleader-roolistaan Kirsten Dunstin tähdittämässä Anna palaa -elokuvassa.

Gabrielle Union täyttää lokakuun lopussa 41 vuotta, mutta todistaa tuoreilla kuvillaan olevansa edelleen vetävänsä vertoja nuoremmillekin kaunottarille. Tähti poseeraa Instagram-tilillään jakamissa otoksissa, joiden perusteella upeavartaloinen Gabrielle voisi olla parikymmentä vuotta ikäistään nuorempi.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nebraskassa varttunut Gabrielle Union tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Vuonna 1993 näyttelijäuransa aloittaneen tähden tunnetuimpia rooleja ovat Bad Boys ll -elokuva sekä The Honeymooners, Ruma Betty ja City of Angels -televisiosarjat. Gabrielle oli viiden vuoden ajan naimisissa NFL-tähti Chris Howardin kanssa. Sittemmin hän on seurustellut Miami Heat -tähtipelaaja Dwayne Waden kanssa.