Kannabiksella tehdään laillista bisnestä – postimyynnissä suoraan kotiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kannabiksen laillistaminen Yhdysvaltojen eri osavaltioissa on kannustanut uusia yrittäjiä aloittamaan toimintansa. Olemme kertoneet erilaisten kannabismatkojen järjestäjistä ja suklaatehtaasta, joka muuttui superkokoiseksi marijuanan kasvattamoksi.

Kuva: Cannabox
Kuva: Cannabox

Nyt markkinoille on tullut Cannabox-niminen tuote. Kyseessä on kannabisaiheisilla tuotteilla täytetty laatikko, joka toimitetaan asiakkaan ovelle kerran kuukaudessa. Laatikon hinta on parikymmentä dollaria ja sillä saa käsinpoimittuja hampputuotteita, kuten gramman kukintoa ja erikoisia sätkäpapereita sekä kannabislehdillä koristeltuja tavaroita.

Mikäli boksia ei tahdo tilata itselleen, suosittelee yritys sitä oivaksi lahjaideaksi. Suomessa tuote on tietysti yhä edelleen laiton. Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kuukausittain tilattava ”selviytymispaketti”. Uutisoimme keväällä naisille tarkoitetusta kuukautispaketista, joka lähetetään asiakkaan kotiovelle terveyssiteiden, särkylääkkeiden, pikkutaiteen, herkkujen ja teepussien kera – juuri siihen akuuteimpaan aikaan.