Mies elää kaksoiselämää koirana – halusi virallistaa koiranimensä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Gary Matthews on 47-vuotias työtön IT-teknikko, joka asuu Yhdysvaltain Pittsburghissa. Garyssa on arkiselta kuulostavasta elämästään huolimatta varsin erikoinen piirre: Odditycentral-sivuston mukaan hän elää Boomer-nimisenä koirana aina, kun hänellä on siihen mahdollisuus.

Matthews käyttää kotonaan paperista valmistettua koirapukua ja tekee asioita, joita koiratkin tekevät. Hän juoksee nelinkontin, syö koiranruokaa ruokakupista ja jahtaa autoja. Lisäksi hän nukkuu jättimäisen koirankopin sisällä. Aina koiria rakastanut mies kertoo ymmärtäneensä voivansa elää suosikkieläimenään nähtyään Disneyn Takkuturkki-komedian, jossa lakimies muuttuu koiraksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Myös Garyn perhe ja ystävät kutsuvat miestä tämän koiranimellä, ja Gary on yrittänyt vaihtaa nimensä virallisestikin Boomer the Dogiksi. Daily Mail -lehden mukaan oikeuden tuomari kuitenkin hylkäsi hakemuksen. ”Boomer” myös ymmärtää, ettei voi pitää koirapukua päällään jatkuvasti. Hän pitää sisäisen koiran esillä käyttämällä julkisesti koiran kaulapantaa ja laittamalla hiuksensa niin, että ne muistuttavat koiran korvia.

Gary Matthews kertoo kaipaavansa elämäänsä naaraspuolista koiraa, joka tarjoaisi hänelle rakkautta. Mies kertoi Vice-lehden haastattelussa myös toivovansa, että voisi vielä joskus muuttua lopullisesti koiraksi. Hän kuitenkin myöntää uskovansa, ettei se tule olemaan mahdollista.

– Toivottavasti joskus vielä keksitään, miten ihmisiä voisi muuttaa koiriksi. Ennen ajattelin, että se olisi joskus mahdollista ja että tulisin tekemään niin. Sitten kuitenkin tajusin ettei se ole todennäköistä, ja se masensi minua. Siksi yritän olla ajattelematta sitä enää, Gary avautuu.