Mies halusi imeä rintamaitoa suoraan nänneistä – maksoi 15 000 euroa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Luksustuotteiden markkinat ovat kasvaneet viimeisten kymmenen vuoden aikana valtavasti, vaikka talous on muuten ollut pitkässä taantumassa. Luksustuotteiden markkinat saavuttavat joskus kyllästymispisteensä, jolloin luksusmerkitkään eivät enää riitä.

Nyt Kiinassa on kehitetty uusi drinkki, joka on tosin kaikille ihmisille lapsuudesta tuttu. Dom Perignonit, Cristalit ja Bollingerit ovat saaneet haastajan todellisesta luomutuotteesta, sillä rintamaidosta tuli ainakin hetkeksi luksustuote. Eräs kiinalainen mies halusi nimittäin ehdottomasti saada juoda rintamaitoa suoraan nänneistä ja oli valmis maksamaan siitä paljon.

Lopulta palvelun tarjosi miehelle Mo Lulu -niminen malli-laulaja, joka suostui ehdotukseen noin 15.000 euron hinnasta. Asiasta uutisoineen SCMP-sivuston mukaan mies oli sanonut ”äiti” jokaisella imaisulla. Tapaus on aiheuttanut runsaasti keskustelua Kiinan Twitter-kopiossa Weibossa, jossa tapausta on verrattu jopa prostituutioon.