Fifty Shades of Grey -miestähti valittu – taas kerran

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

E.L. Jamesin Fifty Shades of Grey -kirjasarja on ollut maailmanlaajuinen hitti, ja sen elokuvaversio on odotetusti työn alla. Elokuvasovituksen pääosiin valittiin taannoin Dakota Johnson ja Charlie Hunnam. Hunnam kuitenkin poistui projektista, ja syyksi epäiltiin hänen tyytymättömyyttään elokuvan käsikirjoitukseen.

Nyt Fifty Shades of Grey -elokuvan uusi miespääosan esittäjä on paljastettu. Variety-lehden mukaan roolissa nähdään 31-vuotias Jamie Dornan, joka tunnetaan Once Upon a Time -sarjasta. Mies lienee sopiva valinta rooliin erityisesti naiskatsojien mielestä, sillä hän on aikaisemmin työskennellyt myös Calvin Klein -alusvaatemallina.

Rooliin aikaisemmin valittu Sons of Anarchy -televisiosarjan tähti Charlie Hunnam jätti projektin virallisten tietojen mukaan aikataulukiireiden vuoksi. Näyttelijä olisi tienannut Fifty Shades of Grey -roolistaan 125.000 dollaria, jota kuvaillaan melko pieneksi summaksi menestyskirjaan perustuvan elokuvan pääroolista.

Rooliin kaavailtiin lukuisia tähtiä, kuten Alexander Skarsgardia, Matt Bomeria ja Ian Somerhalderia. Miespääosan esittäjä tulee näyttelemään elokuvassa huippupohatta Christian Greytä, joka johdattaa Dakota Johnsonin Anastasia-hahmon kohti eroottisia seikkailuja ruoskineen ja suupalloineen. Fifty Shades of Grey -elokuvan ensi-ilta Yhdysvalloissa on 1. elokuuta 2014.