Koiranpennut ottavat yhteen ovistoppareiden kanssa – hulvaton näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koiranpennut tassuttelevat monella verkkovideolla karvat pörrössä erilaisiin kommelluksiin ja epäonnisiin tapahtumiin siten, että katsojan on vaikea pidätellä naurua. Nyt YouTubessa nauruhermoja kutkuttaa videokooste, jolla nähdään supersuloisia koiranpentuja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla on kuitenkin yksi yhteinen teema. Koiranpennut nimittäin leikkivät sydämensä kyllyydestä tavallisten ovistoppareiden kanssa. Muutaman koirat ovat innostuneet jopa haukkumaan ja murisemaan kimeällä äänellään stopparille, eivätkä ne näytä ymmärtävän kapistuksen tarkoitusta.

Videon perusteella voisi arvioida, että koirilla on jonkinlaisia antipatioita ovistoppareita kohtaan. Yksi syy voi olla siinä, että kun stoppariin koskee, alkaa se väristä vimmatusti. Lemmikinomistajien kannattaa hylätä kalliit koiranlelut ja asentaa kotiin ovistoppari – siitä näyttää riittävän iloa pitkäksi aikaa.