11-vuotias pikkupoika asteli kouluun aseen ja 400 luodin kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Moni on viime vuosien aikana miettinyt, mikä maailmassa on mennyt vikaan, koska lapset ja nuoret oireilevat rankemmin kuin koskaan ennen. Nyt Washingtonissa sijaitseva koulu joutui hurjan uhkauksen kohteeksi.

11-vuotias koululainen oli nimittäin saapunut opinahjoonsa järkyttävän arsenaalin kera. Hänen äitinsä oli huomannut, että poika oli lähtenyt kouluun ilmeisesti muutaman veitsen kanssa, mutta hänen soittamansa poliisit olivat yllätykseksi löytäneet tenavalta veitsien lisäksi käsiaseen ja peräti 400 luotia. Kukaan ei tiedä, mistä lapsi oli tuliaseensa hankkinut.

Onneksi poika ei ehtinyt toteuttamaan mahdollista suunnitelmaansa, sillä hänen tarkoituksena oli mahdollisesti kostaa kaverinsa kiusaajalle. Poliisi pidätti pojan ja hän on nyt lukkojen takana tutkintavankeudessa.