Rihanna sai tarpeekseen! Jätti Hollywoodin ja muutti pois

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Barbadossyntyinen laulajatar Rihanna julkaisi taannoin rohkean Pour It Up -musiikkivideon, josta nousi nopeasti nettihitti. Tähti on kiertänyt viime aikoina Aasiaa, Afrikkaa ja Australiaa, ja päätynyt reissunsa aikana jo monenlaisiin kohuotsikoihin.

Rihannan Los Angelesissa sijainneen kodin uutisoitiin taannoin joutuneen jälleen murtoyrityksen kohteeksi. Ahdistelijoihin kyllästynyt laulajatar onkin asettanut Yhdysvaltain länsirannikolla sijainneen kotinsa myyntiin, sillä hän muuttaa New Yorkin Sohossa sijaitsevaan 14 miljoonan dollarin arvoiseen asuntoon.

Uusi 427 neliömetrin kokoinen asunto sijaitsee rakennuksen ylimmässä kerroksessa, joten ahdistelijoiden pääsy Rihannan kotiin vaikeutunee muuton myötä. TMZ-verkkosivuston mukaan Rihannalla tulee olemaan jatkossakin toinen asunto Los Angelesissa. Hän aikoo kuitenkin jatkossa viettää suurimman osan ajastaan New Yorkissa.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin. Kiertueen jälkeen Rihanna on keskittynyt pääasiassa lomailemiseen.