Taikuri toteutti ikimuistoisen kosinnan – nainen kosi miestään

Lifestyle Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seurustelusuhteessa elävä nainen saattaa ajoittain haaveilla häistä, morsiuskimpusta ja valkoisesta mekosta. Mutta ennen hempeilyjä tarvitaan kosinta, ja miehellä on näiden asioiden suhteen omanlaisensa järjenjuoksu. Miten kosinnan siis saa tapahtumaan?

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt kysymykseen on löytynyt varsin yllättävä vastaus, jota ei ihan joka neitokainen keksisikään. Hän nimittäin pyysi apuun taikurin. Brittitaikuri Tom London oli oikea mies tehtävään.

Taikojen täyteisen ravintolaillan aikana hän muuttaa erään parin elämän sormustempullaan. Mies nimittäin taikoo neitokaisen taskuun sormusrasian, jolloin nainen saa kysymyksensä kysyttyä. Vastaus on kaiken onneksi myöntyvä, jolloin pari saa elämänsä kokemuksen.