Tiffany Toth säväyttää estottomassa mainoksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen malli Tiffany Toth poseerasi Playboy-lehden Playmate-tyttönä syyskuussa 2011. Kalifornialainen kaunotar on työskennellyt myös meikkaajana, ja nyt hänet nähdään monien muiden mallien lailla näyttävässä mainoskampanjassa.

Erikoisen 27-vuotiaan Playboy-tähden mainoksesta tekee se, ettei neitokainen suinkaan mainosta alusvaatteita tai bikineitä, kuten ensin saattaisi olettaa. Sen sijaan Tiffany Toth mainostaa 138 Water -pullovettä. Mainostettava tuote tuntuu tosin jäävän kuvissa jokseenkin varjoon mallikaunottaren rinnalla.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun 138 Water käyttää mainoksissaan seksikkäitä bikinimalleja. Aikaisemmin yhtiön mainoskasvoina ovat toimineet esimerkiksi Playboy-puput Nikki Leigh, Jesse Hinton ja Amanda Cerny.