Alexander Skarsgard riisui paitansa – True Blood -komistus musiikkivideolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

True Blood on yksi maailman suosituimmista televisiosarjoista. Vampyyrisarjaa tähdittävä ruotsalaiskomistus Alexander Skarsgård on mies, joka riittää monille naisille sarjan seuraamisen syyksi. Nyt mies esittelee paljasta pintaa muissa merkeissä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Australialainen Cut Copy -niminen yhtye on ottanut tuoreen Free Your Mind musiikkivideon tähdeksi miljoonien naisten kuolaaman miehen – ja ilman paitaa totta kai. Alexander Skarsgård esittää videolla Messias-tyyppistä hahmoa, joka johtaa aikansa kulttia. Hiljattain julkaistua videota on katsottu YouTubessa yli 330.000 kertaa.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun näyttelijä esittelee paljasta ihoaan. True Bloodin naiskatsojat ovat päässeet ihailemaan vaalean vampyyrikomistuksen, eli Eric Northmanin, alastonta vartaloa usein. Hahmoa näyttelevän Alexander Skarsgårdin lihakset tarjoavat miellyttävää vastapainoa sarjassa vilahteleviin rintoihin ja takapuoliin.