Kate Upton näyttävässä Halloween-asussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

21-vuotias mallikaunotar Kate Upton on herättänyt huomiota näyttävillä kuvillaan. Parhaillaan Upton nähdään Movember-mainoskampanjassa, jolla kerätään varoja miesten kivessyöpää vastaan. Kate kehotti kaikkia miehiä kasvattamaan marraskuussa viikset.

Eilen Kate Upton nähtiin Halloween-juhlissa, joihin hän oli pukeutunut tietenkin teeman mukaisesti melko näyttävään asuun. Häntä ei nimittäin ihan heti olisi tunnistanut, kun neitokainen asteli Mike Meldmanin järjestämiin juhliin naamiaisasussa.

Kate Uptonilla on viime aikoina ollut romanttisia suhinoita baseball-pelaaja Justin Verlanderin ja hiphop-moguli P. Diddyn kanssa. Tällä hetkellä neito deittailee kuitenkin Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ammattitanssija Maksim Chmerkovskiyta, johon hän tutustui parin yhteisten ystävien kautta. Maksim sanoi hiljattain, että epäili aluksi Katen nuorta ikää, mutta pitää naista hyvin kypsänä ikäisekseen.