Ke$han keikka kiellettiin Malesiassa – liian rohkea muslimimaahan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Ke$ha, eli Kesha Sebert, on päätynyt usein otsikoihin ulkomusiikillisten tempaustensa takia. Viimeksi hän joi virtsaa ja julkisti muun muassa peniskorujen sarjan. Äskettäin hän kertoi saaneensa konsertissaan sähköiskun vaginaansa rekvisiittana käyttämästään siveysvyöstä.

Ilmeisesti Ke$han tarinat ja kuvat olivat syyllisiä siihen, että Malesia päätti kieltää hänen konserttinsa lauantaina Kuala Lumpurissa. Syynä tähän ovat maan konservatiiviset muslimit, jotka vastustavat tähden provokatiivista pukeutumista ja seksikästä esiintymistyyliä. Peruuntumisesta aiheutui noin 350.000 dollarin menetykset.

Lukemattomat muutkin länsimaiset naistähdet ovat kokeneet saman kohtalon. Taannoin Lady Gagan konsertti peruttiin samasta syystä. Lisäksi tuoreessa muistissa ovat Pussycat Dollsin ja Gwen Stefanin konsertit, jotka joutuivat viranomaisten hampaisiin. Gwen joutui lopulta pukeutumaan mustaan kaapuun, jolla hän peitti koko vartalonsa nilkoista kaulaan saakka.