Paris Hilton säväytti uikkareissa Playboyn Halloween-bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Paris Hilton on luonut uraa monipuolista esimerkiksi realitytähtenä, bisnesnaisena, laulajana ja tiskijukkana. Miljoonaomaisuudesta nauttiva neitokainen valmistautuu parhaillaan toisen albuminsa julkaisuun. Hiltonin Good Time -musiikkivideo julkaistiin 8. lokakuuta.

Nyt 32-vuotias perijätär kuvattiin lauantai-iltana Los Angelesissa, jossa hän oli osallistumassa Playboy-lehden järjestämiin Halloween-bileisiin. Paris saapui juhliin harmaaseen sarjakuvahahmoiseen uima-asuun pukeutuneena yhdessä Kathy-äitinsä kanssa.

Paris Hilton allekirjoitti tannoin sopimuksen, jonka myötä hän jatkaa ensi vuonna menestyksekästä DJ-uraansa Ibizalla. Suomalaissukuisen mallipoika River Vilperin kanssa seurusteleva blondi kaunotar nähtiin viime kesän aikana lomailemassa ympäri maailmaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat