Paris Hilton säväytti uikkareissa Playboyn Halloween-bileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Paris Hilton on luonut uraa monipuolista esimerkiksi realitytähtenä, bisnesnaisena, laulajana ja tiskijukkana. Miljoonaomaisuudesta nauttiva neitokainen valmistautuu parhaillaan toisen albuminsa julkaisuun. Hiltonin Good Time -musiikkivideo julkaistiin 8. lokakuuta.

Nyt 32-vuotias perijätär kuvattiin lauantai-iltana Los Angelesissa, jossa hän oli osallistumassa Playboy-lehden järjestämiin Halloween-bileisiin. Paris saapui juhliin harmaaseen sarjakuvahahmoiseen uima-asuun pukeutuneena yhdessä Kathy-äitinsä kanssa.

Paris Hilton allekirjoitti tannoin sopimuksen, jonka myötä hän jatkaa ensi vuonna menestyksekästä DJ-uraansa Ibizalla. Suomalaissukuisen mallipoika River Vilperin kanssa seurusteleva blondi kaunotar nähtiin viime kesän aikana lomailemassa ympäri maailmaa.