Pikkutyttö näytti muille miten tanssitaan – keksi omat koreografiat esitykseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki päiväkodeissa ja kouluissa esiintyneet muistavat, kuinka hankala oli toisinaan opetella tiettyjä tanssikuvioita tai laulujen sanoja ulkoa. Katsojien mielestä lasten esittämät esitykset ovat yleensä sitä hauskempia, mitä enemmän ne menevät suloisesti pieleen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Söötit ipanat näyttävät YouTubessa taannoin julkaistulla videolla, kuinka steppaaminen sujuu lavalla suoritetussa show’ssa. Tytöt on puettu tyllihameisiin ja heidän tarkoituksenaan on esittää ennalta harjoiteltu tanssikuvio valokeiloissa katsomolle. Eräältä tytöltä lähtee kuitenkin niin sanotusti mopo käsistä.

Hän nimittäin ei ilveelläkään tahdo mukautua tanssimuottiin vaan päättää keksiä oman kuviot ja liikkeet. Hän maustaa omaperäisen esityksensä kovaäänisellä laululla ja varastaa oikeastaan kaiken huomion itseensä. Kuten sanottu, on olemassa esiintyjiä ja showesiintyjiä. Tämä tyttö edustaa jälkimmäistä kastia.