Raiskaus sai Annalynne McCordin suunniltaan: ”Viilsin ranteeni auki”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

90210-nuorisosarjaa tähdittänyt näyttelijäkaunotar AnnaLynne McCord on muutakin on kuin Hollywoodin kuvankaunis tähti. Neitokainen on nuoruudessaan kokenut rankkoja asioita, joista hän avautui äskettäin Somaly Mam Foundation -varainkeruutapahtumassa.

Tapahtumalla pyrittiin auttamaan ihmiskaupan uhreja ja seksiorjiksi joutuneita naisia. AnnaLynne paljasti New Yorkissa lisää yksityiskohtia lapsena tapahtuneesta raiskauksesta, josta tähti kertoi ensimmäisen kerran julkisuudessa viime vuonna.

– Minut raiskattiin. Minua käytettiin hyväksi lapsena. Tämä on todella tärkeää minulle. Olin itsetuhoinen. Viilsin ranteeni auki. Halusin kuolla. Minulla oli pilleripurkki hotellissa ja olin valmis lopettamaan kaiken, kertoi näyttelijätär Female First -sivuston mukaan hämmästyneelle yleisölle.

AnnaLynne McCord näytteli myös aikoinaan 90210-ohjelmassa osana raiskausjuonikuviota. Twilight-tähti Kellan Lutzin kanssa aiemmin viihtynyt neito seurusteli pitkään Pako-hittisarjasta tunnetun näyttelijä Dominic Purcellin kanssa. Eron jälkeen pari on nähty useita kertoja jälleen yhdessä.