Kissa iski silmänsä postimieheen – ei jättänyt rauhaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Urbaani legenda kertoo kotirouvan ja postimiehen kiihkeistä tunnelmista, jonka johdosta perheeseen syntyy yhdeksän kuukautta myöhemmin enemmän postimiestä kuin aviomiestä muistuttava lapsi. Nyt eräs englantilainen postinkantaja kohtaa hieman toisenlaisen mirrin.

Patrick McIntyre työskentelee osa-aikaisena postinjakajana. Nyt mies on ladannut verkkoon videon, jolla näytetään hänen ja mustavalkoisen kissan hauska tapaaminen. Eläin on varsin kiinnostunut postimiehestä ja hyppää kirjaimellisesti miehen niskan päälle.

Postinjakajaan mieltynyt mirri nuolee Patrickin kasvoja ja korvaa ja ilahduttaa leveästi hymyilevän miehen päivää. Hellyydenkipeä otus ei pelkää ventovierasta miestä, vaan asettuu olkapäälle makaamaan. Näyttää kuin parivaljakko olisi ylimpiä ystävyksiä keskenään jo vuosien takaa. Kissasta on tullut pienoinen nettijulkkis videon myötä.