Herkkusuun unelmatuoppi – jäätelö maistuu nyt oluelta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla on vuosien varrella kehitetty lukuisia erikoisen makuisia jäätelöitä, ja kerroimme taannoin brasialaisesta olutjäätelöstä, jolle asetettiin 18 vuoden ikäraja, vaikka siinä ei ole lainkaan alkoholia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt newyorkilainen yhtiö on lähtenyt leikkiin mukaan, ja markkinoille on ilmestynyt Frozen Pints -niminen panimotuotteelta maistuva jäätelöherkku. Jäätelön idea syntyi sattumalta kotibileissä, kun yrityksen perustaja Ari Fleischer huomasi jonkun lirauttaneen olutta jäätelökoneeseen.

Tämäkin tuote on saatavilla vain täysi-ikäisille, ja tuotteen ikäraja on Yhdysvalloissa tuttu 21 vuotta. Jäätelöstä on ilmestynyt kurpitsan aromilla vahvistettu erikoismaku halloweenin kunniaksi, Elite Daily vinkkaa.