Hugh Hefner sivalsi Miley Cyrusia Twitter-kuvallaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimman miestenlehden, Playboyn, perustaja Hugh Hefner on nykyään jo 87-vuotias vanhus. Viihdemoguli asteli äskettäin alttarille 27-vuotiaan tyttöystävänsä Crystal Harrisin kanssa. Pariskunnan on huhuttu haaveilevan myös yhteisestä jälkikasvusta.

Lukuisat tähdet ovat pukeutuneet tänä vuonna Halloween-juhliin kohua herättäneeksi Miley Cyrusiksi. Myös Hugh Hefner ja Crystal poseeraavat Twitter-kuvassa, jossa viihdemoguli on pukeutunut Robin Thickeksi ja hänen tyttöystävänsä Mileyksi. Pariskunta poseeraa kohutun Video Music Awards -gaalaesityksen tyyliin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: YouTube, FUSE
Kuva: YouTube, FUSE

Hugh Hefnerin piti mennä naimisiin Crystal Harrisin kanssa jo vuoden 2011 heinäkuussa, mutta Playboy-kaunotar purki kihlauksen vain päiviä ennen häitä. Pariskunta palasi takaisin yhteen muutama kuukausi eron jälkeen. Hugh Hefner on ollut aiemmin naimisissa Mildred Williamsin ja Kimberley Conradin kanssa.