Sydäntäsärkevän kaunista: Isä laulaa menehtyneen 2-vuotiaan tyttärensä muistolle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oman lapsen menettäminen on jotain niin traagista, ettei sitä voi kuvitella ymmärtävänsä, jollei ole asiaa omakohtaisesti kokenut. Eräs skottilainen mies Oldmeldrumin kylästä joutui kohtaamaan tämän tilanteen, kun hänen kaksivuotias tyttärensä menehtyi syöpään viime vuonna.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

30-vuotias Jonathan Cordiner halusi muistaa Kayleigh-tytärtään kauniilla tavalla ja teki hänelle oman kappaleen. I’ll See Your Face One Day -kappale juhlii lapsen mennyttä elämää. Tytär taisteli vuoteen 2012 asti aivokasvaimen kanssa, kunnes sairaus vei voiton.

Musiikkikappaleessaan isä kertoo tyttärensä elämästä ja siitä, kuinka hän toivoo näkevänsä tämän tuonpuoleisessa. Skottilaisella sävelmällä pyritään keräämään rahaa hyväntekeväisyyteen. Laulu on noussut sijalle 57 iTunesin singlelistalla, koska ihmiset ovat halunneet tukea hyvää tarkoitusta.