Kärsitkö kaamosmasennuksesta? Tässä kissavideo lääkkeeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaamosmasennusta voi parantaa rentoutumalla ja itseään hemmottelemalla. Myös liikunnan tiedetään tepsivän alakuloiseen vireeseen. Yksi varma konsti huonon päivän piristämiseen löytyy kissavideoiden aarreaitasta, ja nyt tarjoillaan yksi kaikkien aikojen hauskimmista.

Kyseessä on kömpelöiden kissojen tähdittämä videokooste. Samanlaisista kisumirreistä on julkaistu videoita ennenkin, mutta tämä kooste aiheuttaa suunnatonta hörönaurua. Kissat nimittäin mokailevat tällä videolla oikein olan takaa.

Kaikki kissanomistajat tietävät, että myös notkeana ja ketteränä tunnetut eläimet saattavat pudota tai astua harhaan. Kaikista hauskimpia tapauksia lienevät ne, kun lemmikki joutuu uteliaisuutensa vuoksi kiipeliin.