Miljoonien miesten päiväuni: Kelly Brook rohkeissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen julkkiskaunotar Kelly Brook lukeutuu paparazzien ahkerasti seuraamiin neitokaisiin. Taannoin Kelly julkaisi Instagram-tilillään kuvia, joissa hänen takapuolensa näytti suuremmalta kuin yleensä, ja jotkut epäilivätkin neitokaisen turvautuneen peppuimplantteihin.

33-vuotiaalla kurvikaunottarella on New Look -vaateketjussa myytävä oma vaatemallisto, joita hän mainostaa usein itse. Nyt Kelly Brook nähdään tuoreissa kuvissa, joissa hän esittelee mallistonsa glamour-henkisiä alusvaateuutuuksia.

33-vuotias Kelly Brook seurustelee nykyisin rugbypelaaja Danny Ciprianin kanssa. Neitokainen on onnistunut malliuransa lisäksi esiintymään elokuvissa, kuten Sorted, The Italian Job, School for Seduction, Fishtales, Piranha 3D ja Keith Lemon: The Film.