Uskomaton tapaus! Neljä kobrakäärmettä suojelee pikkuvauvaa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Monilla ihmisillä voi kyteä mielessään pelko käärmeitä kohtaan. Vaikka tavallinen kotimainen kyykäärme ei herättäisi sen suurempaa ihmetystä, hengenvaarallisen myrkyllinen kobra saattaisi jo saada tositilanteessa aikuiseltakin löysät housuun.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt verkossa leviää video neljän kobran vartioimasta vauvasta, joka nukkuu rauhassa uniaan matelijoiden ympäröimänä. Pienokainen lepäilee huovan päällä, kun kobrat tarkkailevat ympäristöä reagoiden heti lasta lähestyviin tahoihin.

Video on mennyt 13. lokakuuta tapahtuneen julkaisunsa jälkeen viraaliksi ja kerännyt jo lähes puoli miljoonaa katselukertaa. Monia katsojia video on kauhistuttanut. Yhtä moni on ollut sitä mieltä, että kyse on yleisestä intialaisesta tempusta – kobrien hampaat on poistettu, jolloin ne ovat harmittomia.