Pariskunta jakaa KAIKEN kylpyhuoneessa – tässä tulos

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taloudellisen taantuman aikana ihmiset pyrkivät karsimaan turhia kustannuksia. Esimerkiksi asumiseen ja kotiin liittyviä laskuja voi pienentää helposti esimerkiksi vaihtamalla lamput energiaa säästäviin malleihin tai valmistamalla isomman satsin ruokaa yhdellä uunin lämmittämisellä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs pariskunta on keksinyt energiatehokkaan keinon sähkö-, kauppa- ja vesilaskujen pienentämiseen. Heidän mukaansa he säästävät vuosittain satoja dollareita, kun ottavat yhteisen suihkun. Karissa Parran änkee samaan aikaan veden alle miehensä Rickin kanssa ja he suorittavat peseytymisensä vuorotellen suihkun alla saippuoita huuhdellen.

Vaikka yhteinen suihku voi olla romanttinen ratkaisu, näyttää tämä TLC-televisiokanavan Cheapskates-ohjelmassa esiintyvä pari välillä joutuvansa ahtaalle samassa kylpyammeessa seisoessaan. He jakavat kylpyhuoneessa muutakin kuin suihkun.

Yksi shampoopullo kestää Karissan mukaan kahdeksan kuukautta ja sen lisäksi he jakavat myös karvojen poistamiseen tarkoitetut partahöylät – mies ajaa parran samalla höylällä, jolla vaimo kainalot. Myös vanupuikot, deodorantit ja jopa hammasharja ja -lanka jaetaan tässä taloudessa.