Tori Spellingin seksivideo vääriin käsiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suositusta Beverly Hills 90210 -nuorisosarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä äidin roolissaan. Nainen kertoi taannoin kärsivänsä nykyään taloudellisista ongelmista ja joutuneensa muuttamaan asumaan vuokralle.

Nyt Tori Spelling on paljastanut Spelling It Like It Is -kirjassaan, että hän on kuvannut aviomiehensä Dean McDermottin kanssa yksityiseksi tarkoitetun seksivideon. Pariskunta kuvasi videon viettäessään romanttista ystävänpäivää. Video oli vähällä levitä julkisuuteen, mutta pariskunta onnistui estämään sen – ainakin toistaiseksi.

Spelling kertoo Dean McDermottin motoristiystävän löytäneen videon pariskunnan koneelta ja kopioineen sen itselleen tarkoituksena kaupitella nauhaa julkaisijoille. Dean sai kuulla asiasta toisen ystävänsä kautta. Pariskunta uhkasi miestä oikeustoimilla, eivätkä he enää sen koommin kuulleet hänestä tai seksivideosta.

Lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa näytellyt Dean McDermott ja Beverly Hills 90210 -sarjasta aikoinaan tunnetuksi tullut Tori Spelling saivat kolmannen lapsensa lokakuussa. Tyttövauvan nimeksi kastettiin Hattie. Pariskunnalla on myös viisivuotias poika Liam Aaron ja neljävuotias tytär Stella Doreen. Kaunotar meni naimisiin kanadalaisen näyttelijän Dean McDermottin kanssa vuonna 2006.