Emily Ratajkowski rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Puolalais-amerikkalainen huippumalli Emily Ratajkowski ei pelkää esiintyä vähissä vaatteissa. Hänet nähtiin taannoin Robin Thicken kohua herättäneessä Blurred Lines -musiikkivideolla ilman rihman kiertämää. Video oli YouTubelle liikaa ja siitä julkaistiin sittemmin sensuroitu versio.

Emily Ratajkowski tullaan näkemään GQ-lehden marraskuun numerossa rohkeissa kuvissa. Nyt Youtubessa on julkaistu lehden kuvausten kulissien taakse kurkistava video, jossa mallikaunotar nähdään poseeraamassa vähissä vaatteissa. Lisäksi Emily antaa videolla vinkkejä siitä, minkälaiset asiat häntä kiinnostavat miehissä.

22-vuotias Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Häntä on voitu ihastella tähän mennessä muun muassa Nordstrom, Forever 21 ja Surfline -merkkien mainoskuvissa. Mallikaunotar on myös näytellyt iCarly -komediasarjassa. Emily esiintyi lisäksi Maroon 5 -yhtyeen tulevalla Love Somebody -musiikkivideolla.