Tällä laitteella voit pitää lemmikille seuraa – etäyhteydellä

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useille lemmikinomistajille tulee jossain vaiheessa tilanteita, jolloin he joutuvat jättämään eläimen yksin kotiin pidemmäksi aikaa. Nyt tähänkin pulmaan tarjotaan ratkaisua nykytekniikan avulla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

PetChatz-laitteen avulla omistaja voi kommunikoida lemmikkinsä kanssa esimerkiksi työpaikkansa tietokoneen kautta. Seinään asetettavan laitteen kautta lemmikki voi nähdä omistajansa ja kuulla tämän äänen. Lisäksi omistajalla on mahdollisuus antaa eläimelle herkkupaloja laitteen kautta.

PetChatz toimii yhdistämällä WiFi-verkossa, ja sitä voidaan käyttää tietokoneen, älypuhelinten ja tablettikoneiden kautta. Futuristinen lemmikkivahti kustantaa kiireiselle eläimenomistajalle 349 dollaria, eli noin 250 euroa.