Mummon raju GTA V -raivoaminen videolle: ”Kuole kuole kuole!”

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpien konsolipelien kärkikaartiin lukeutuva Grand Theft Auto sai taannoin jatkoa GTA V -pelin muodossa. Peli oli odotetusti hurja menestys, ja se myytiin nopeasti loppuun esimerkiksi Amazon-verkkokaupasta.

Kuva: YouTube

Grand Theft Auto -pelit sijoittuvat rikollisten väkivaltaiseen maailmaan, ja ne mielletäänkin usein erityisesti nuorten miesten suosimaksi ajanvietteeksi. Nyt brittiläinen vanha rouva todistaa GTA V -pelin vetovoiman ulottavan kuitenkin myös hieman epätavallisempaan kohderyhmään. Katso video tästä linkistä.

British Gas Rampage -videossa vanha nainen purkaa bensan hinnan noususta koituvaa raivoaan tuoreimman Grand Theft Auto -pelin avulla. Kiroileva ja huutava mummo näyttääkin eläytyvän videolla pelin tapahtumiin lähes pelottavan intensiivisesti.