Elton John -elämänkertaelokuva tekeillä – yllätystähti päärooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Tom Hardy on noussut viime vuosien aikana Hollywoodin miestähtien kärkikaartiin. Hardy on nähty taannoin valkokankaalla esimerkiksi Yön Ritarin Paluu -elokuvassa, jossa hän näytteli Bane-pahista.

Lihaksistaankin tunnettu Tom Hardy muistetaan erityisesti kovaotteisisten hahmojen esittäjänä, mutta pian tähti tullaan näkemään hieman erilaisessa roolissa. Deadline.com -elokuvasivuston mukaan 36-vuotias näyttelijä tulee nimittäin esittämään muusikko Sir Elton Johnia Rocketman -elämäkertaelokuvassa. Elokuvan kuvaukset alkavat vuonna 2014 ja sitä kuvaillaan ”elämää suuremmaksi musikaalispektaakkeliksi”.

Nousukiidossa oleva Tom Hardy avautui hiljattain pitkästä tiestään tähtiin. Näyttelijän elämä on nimittäin ollut täynnä nousuja ja laskuja. 36-vuotias miestähti päätyi jo teini-ikäisenä vieroitukseen varhain alkaneen huumeiden käyttönsä vuoksi. Nykyään nousukiidossa oleva Hardy tunnetaan rooleistaan elokuvissa, kuten Bronson, Inception ja Keinoja kaihtamatta.