Lady Gagan voisi palkata linnunpelätiksi – tämä toimisi varmasti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lady Gaga markkinoi parhaillaan tulevaa ARTPOP-levyä. Omituinen artisti on luonnollisesti itse paras mainos tuotannolleen. Neitokainen kun osaa pukeutua näyttävästi ja niin, että se huomataan. Tällä kertaa asuvalinta on mennyt yli ymmärryksen.

Poppari ikuistettiin pari päivää sitten Lontoossa kirjaimellisesti paperiin käärittynä. Ihonsa valkoiseksi maalannut Gaga oli kuin suoraan hullujenhuoneelta tai naamiaisbileistä. Tähden päästä roikkui paperisuikaleita, kuten myös hänen kermanvärisestä asustaan. Näky olisi voinut pelottaa perheen pienimpiä.

Lady Gaga julkaisee ARTPOP-levyn marraskuun alussa. Äskettäin yleisö sai kuulla levyltä maistiaisia, kun tähti julkaisi uuden Do What U Want -singlen, jossa neito laulaa yhdessä r&b-tähti R. Kellyn kanssa. Gaga herätti äskettäin hämmennystä paljastamalla alapäänsä homobaarin esiintymislavalla.