Miley Cyrusista tuli Halloweenin hittiasu – tässä irvokkaimmat esimerkit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Miley Cyrus on eräs tämän hetken kohutuimmista laulajattarista. Neitokaisen MTV Video Music Awards -esitys muistetaan, ja se näkyy nyt myös tämän vuoden Halloween-asuissa. Moni on päättänyt pukeutua Miley Cyrusiksi, eivätkä asut noudata hyvää makua.

Sukupuoleen, ikään ja ruumiin kokoon katsomatta ihmiset esittävät popparia itse tekemissään kostyymeissä. Inspiraatiota on otettu kuuluisasta VMA-esiintymisestä, jossa neito kiehnäsi Robin Thickeä vasten.

Niin ikään Wrecking Ball -video on saanut fanit luomaan mitä erilaisempia asukokonaisuuksia. Myös julkkikset, kuten Joan Rivers, ovat lähteneet Miley Cyrus -linjalle. Parhaimpiin asuihin on liitetty mukaan jopa pumpattava barbara.

Wanna see my wrecking ball?

Wrecking-Ball had been on my mind lately...