Mies käveli sairaalaan 25-senttinen veitsi päässään – kuva hämmästyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Sairaalasarjoista voi päätellä, että ensiapuun tulee mitä erikoisempia tapauksia. Tosielämä voi olla kuitenkin joissain tapauksissa olla televisiosarjan juonenkäänteitä yllättävämpi. Esimerkiksi kiinalaisessa Yanjin sairaalassa ihmeteltiin erään miehen vammaa hyvinkin perusteellisesti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ho Lung käveli tyynesti sairaalan tutkimushuoneeseen 25-senttinen veitsi päässään ja pyysi saada nähdä lääkärin. Hoitajat kuitenkin luulivat, että kyse oli vitsistä. Mies oli saanut hedelmäveitsen kalloonsa pilaillessaan ystäviensä kanssa, ja se oli uponnut todella syvälle aivoihin.

Kaiken onneksi röntgenkuvat paljastivat, että tärkeimmät verisuonet eivät olleet vahingoittuneet. Lääkärit poistivat veitsen päästä kolmituntisen operaation aikana. Mies ei ollut kärsinyt huomattavia vahinkoja, joten hän sai lähteä kotiin pään sitomisen jälkeen, uutisoi Daily Mirror -lehti.