Mitä ihmettä Kim Kardashian on tehnyt kasvoilleen? ”Tälle on tultava loppu”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikaunotar Kim Kardashianin muodot ovat maailmankuulut. Neitokaisen seksivideoskandaali nosti hänet aikoinaan pinnalle, ja nykyään nainen on rikas realitytähti ja räppäri Kanye Westin kihlattu. Häät ovat tulossa lähitulevaisuudessa.

Kimin sosiaalinen status ei ole ainoa asia, joka on muuttunut kaunottaren elämässä viimeisten vuosien aikana. Neito on nimittäin muokannut ulkonäköään, ja viihdepiireissä kiistelläänkin kovasti siitä, mitä tähti on oikeastaan tehnyt vartalolleen ja kasvoilleen. Jotain on kuitenkin tapahtunut.

Kardashianin tiedetään käyttäneen botox-ruiskeita kauneudenhoidossa, mutta jotain on tapahtunut myös tähden nenälle ja poskipäille. Muutoksen huomaa paremmin, kun vertaa esimerkiksi Kimin kuvia vuodelta 2007 tämän päivän ulkomuotoon.

Kardashian on menossa naimisiin räppäri Kanye Westin kanssa. Mies kosi 33-vuotissyntymäpäiväänsä viettänyttä realitykaunotarta pariskunnan perheiden ja ystävien edessä AT&T-puistossa San Franciscossa. Kanye vuokrasi käyttöönsä kokonaisen stadionin. Mies on palkannut avukseen viisi hääsuunnittelijaa, ja aikoo juhlistaa avioitumista Los Angelesin lisäksi New Yorkissa ja Miamissa.