Mies ajoi kännissä kauppaan ruohonleikkurilla – tuomittiin rattijuopumuksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rattijuopomus on vakava rikos, sillä humalapäissään ajavat voivat saada aikaan vakavia onnettomuuksia. Tästäkin huolimatta maailmalta kantautuu toisinaan rattijuoppoustapauksia, jotka aiheuttavat helposti lähinnä huvittuneisuutta.

51-vuotias Yhdysvaltain Mainesta kotoisin oleva mies saapui paikalliseen lähikauppaan ostamaan olutta selkeästi valmiiksi humaltuneena. Kaupan myyjä käännytti miehen takaisin ja seurasi häntä ulkopuolelle varmistaakseen ettei tämä ajaisi autolla humalapäissään. Myyjän yllätykseksi mies ei ollut saapunut kauppaan tavanomaisella kulkuneuvolla, vaan ajettavalla ruohonleikkurilla.

Rattijuopumus on kuitenkin rangaistava teko myös ruohonleikkurilla suoritettuna. Paikallisen WMTW-TV-kanavan mukaan poliisit ottivat miehen kiinni pian tämän huristeltua kulkuneuvollaan pois kaupan parkkipaikalta.