Miley Cyrus ei rintojaan juuri peitellyt – härski asu nettikuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus on ollut viime aikoina toistuvasti otsikoissa harvinaisen härskien asujensa ja esiintymistensä merkeissä, ja samasta syystä myös tähden kihlattu vaihtoi seuralaisensa hieman rauhallisempaan tapaukseen. Nyt Miley on jatkanut omaksumallaan linjalla.

Päihdesekoiluista tutun Lindsay Lohanin kanssa viime päivinä juhlinut Miley on nyt julkaissut verkossa kuvia itsestään poikkeuksellisen rohkeassa asussa, joka ei juuri rintoja piilotellut.

Miley Ray Cyrus nousi julkisuuteen Hannah Montana -televisiosarjan kautta. Hän esiintyi The Last Song -elokuvassa, jossa tapasi eksänsä Liam Hemsworthin. Sittemmin tähti on julkaissut viisi studioalbumia, joista viimeisin on lokakuun alussa päivänvalon nähnyt Bangerz.