Nina Agdal ei tästä enää kuumene

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Nina Agdal esiintyi viime vuonna ensimmäistä kertaa Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa, ja siitä lähtien hänen malliuransa on ollut nousukiidossa. Neito poseeraa nimittäin jatkuvasti Victoria’s Secret -merkin kuvissa.

Nyt 21-vuotias Nina nähdään Ocean Drive -lehden kansikuvassa bikiniasussa. Neitokaisen kauneus on naapurintyttömäistä, mutta viettelevää. Hänen hiuksensa ovat saaneet otoksessa ruskeamman sävyn kuin normaalisti.

ninaagdal01112013a

Nina viettää tulevaisuudessa paljon aikaa poikaystävänsä Max Georgen kanssa, sillä hän on liittynyt mukaan popparin ja tämän The Wanted -yhtyeen promootiokiertueelle. Hän on jo kirjoittanut useita twiittejä kiertuebussista. Pari on Georgen mukaan tapaillut useita kuukausia.